Veelgestelde vragen

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Maatwerk retourneren
Maatwerk komt tot stand door contact tussen jou en ons. In principe is maatwerk daardoor altijd goed. Je kan maatwerk niet retourneren, tenzij wij een fout gemaakt hebben waardoor je kledingstuk echt niet past.

Confectie retourneren
Confectiekleding in standaardmaten kan je altijd retourneren, tot 30 dagen na aankoop. Stuur ons een mail om aan te kondigen dat je een retourzending doet. Verzendkosten betaal je zelf. Je krijgt het volledige aankoopbedrag terug.

Retouren voorkomen? Bel of mail ons voor een advies!

Hoe werkt maatwerk bij Special Kind?

Maatwerk is belangrijk voor Special Kind. Iedereen moet kunnen sporten, ook als je afwijkende maten nodig hebt. Heb je lange armen of benen? Grote kans dat je bij een gemiddelde sportwinkel niet slaagt. Special Kind gaat voor kleding waarin je je lekker voelt en die goed aansluit op je lichaam. Daarom hebben we voor bijna alle kledingstukken een maatwerk optie. Staat het niet bij jouw product vermeld? Neem gerust contact op om te kijken wat er mogelijk is. Doordat we korte lijnen hebben met de fabriek, kunnen we vaak toch iets regelen.

Waarom verzenden jullie niet gratis?

Gratis verzending bestaat niet. Special Kind is een kleine onderneming die graag iedereen voorziet van mooie sportkleding. Als de verzendkosten een probleem vormen voor je, kan je overwegen om de bestelling te komen halen in Naarden. Als je wilt krijg je er nog een kop koffie bij ook!

Ik wil bestellen voor mijn vereniging. Doen jullie aan staffelkorting?

Als je voor meerdere personen bestelt, is het verstandig om even contact op te nemen. Vaak kunnen we je goed adviseren over maten, opdruk, kwaliteit en materiaal. De prijzen van Special Kind zijn al heel scherp. Voor serieuze aantallen kunnen we nog een kleine korting geven.

Wat is de levertijd?

Vanwege de grote variatie in producten, kleuren en prints houdt Special Kind nauwelijks voorraad aan. Alle bestellingen worden on-demand gemaakt in Italië. De levertijd voor Panzeri kleding is maximaal 4 weken. Als je haast hebt, kan je altijd even bellen om te kijken wat er mogelijk is.

Staat het hele assortiment in de webshop?

Nee. We hebben een enorme variatie aan producten. In de webshop vind je vooral de producten die we vaak online verkopen. Met verenigingen of bij andere grotere bestellingen hebben we vaak even contact over de mogelijkheden. Die zijn bijna eindeloos! Om je een beeld te geven kan je een kijkje nemen in de catalogi van Panzeri. Alles wat je hierin tegenkomt, kunnen we leveren met de kleur, print en maat van jouw wens. We horen graag van je!

Is je vraag nog niet beantwoord?

We helpen je graag verder