Over Special Kind

Special kind

Iedereen moet kunnen sporten

De visie van Special Kind: ieder kind moet vrij kunnen sporten en bewegen.

De investering in sportkleding moet geen belemmering zijn.Special Kind is opgericht door Tom Koster. Tom was op zoek naar betaalbare sportkleding voor de voetbalclub, maar kon die niet vinden. Toen hij op onderzoek uitging, vond hij fabrikant Panzeri: een Italiaans familiebedrijf. Panzeri maakt kwaliteitskleding voor schappelijke prijzen. Daarom bestelde Tom hier zijn sportkleding voor het team.

Toen hij hoorde dat andere sportclubs en ook individuen er tegenaan lopen dat sportkleding duur is, besloot hij Special Kind op te zetten. Niet om winst te maken, maar zodat iedereen gemakkelijk toegang zou krijgen tot betaalbare sportkleding. Winst maken is nooit het doel geweest. De winst die gemaakt wordt, doneert Special Kind nog altijd aan sportverenigingen, ook nu Robyn en Marco (dochter en schoonzoon van oprichter Tom) de leiding hebben.

Door de jaren heen is de vraag naar betaalbare sportkleding uitgebreid van kinderteams naar allerlei sporten en allerlei leeftijden. Zo is Special Kind uitgegroeid tot leverancier van een breed assortiment topkwaliteit sportkleding.

Wat anderen zeggen

De service van SpecialKind is super. Tom denkt mee over maatwerk en helpt je het perfecte product samen te stellen. Erg handig voor mij, aangezien ik normale confectiematen niet pas.

Henk
HenkParticuliere klant

Voor ons team hebben we een nieuwe set volleybalkleding besteld bij Special Kind. We hebben nu een paar wedstrijden gespeeld in het nieuwe tenue, en dat bevalt goed. Het contact was prettig. Bedankt!

Maarten
MaartenBestelt voor vereniging
Persoonlijke service
We helpen je graag.
Bel ons gerust over je bestelling,
dan kijken we er samen naar.
perfect fit
Met ons maatwerk.
Bijna alle kleding kunnen we ook op maat maken.
Neem hiervoor contact op.
Geen winstoogmerk
Sportkleding voor iedereeen.
De winst van Special Kind komt ten goede aan kinderen
zodat zij ook van sport kunnen genieten.